Pachet analize afecțiuni renale | Clinica Sante

Pachet analize afecțiuni renale

545 MDL 435 MDL

Pachetul de analize pentru afecțiuni renale este un instrument de diagnostic esențial în identificarea și monitorizarea bolilor care pot afecta rinichii. Aceste analize oferă o fereastră către sănătatea rinichilor noștri și pot dezvălui o serie de afecțiuni importante:

  • **Guta**: Nivelurile crescute de acid uric, măsurate prin analiza acidului uric seric, pot indica prezența gutei, o afecțiune dureroasă a articulațiilor cauzată de acumularea de cristale de acid uric.
  • **Insuficiența renală**: Creșterea nivelului de creatinină serică este un semn al posibilei insuficiențe renale. Aceasta poate fi cauzată de o varietate de factori, inclusiv boli renale cronice sau acute.
  • **Infecții ale tractului urinar**: Analiza urinei, inclusă în pachetul de analize, poate ajuta la identificarea infecțiilor tractului urinar care pot afecta rinichii.
  • **Litiaza renală (pietre la rinichi)**: Examenul sumar al urinei și sedimentul pot dezvălui prezența cristalelor sau pietrelor la rinichi, care pot provoca dureri intense și pot necesita tratament.
  • **Boala renală cronică**: Scăderea ratei de filtrare glomerulară și nivelele crescute de uree serică pot indica prezența bolii renale cronice, o afecțiune care necesită gestionare pe termen lung.
  • **Afecțiuni inflamatorii**: Nivelele crescute de fibrinogen și VSH (viteza de sedimentare a hematiilor) pot sugera inflamații sau boli autoimune care pot afecta rinichii.

Pachetul de analize pentru afecțiuni renale este un instrument valoros în depistarea și gestionarea acestor boli și afecțiuni. Prin identificarea lor într-un stadiu incipient, acest pachet de analize poate contribui la îmbunătățirea calității vieții pacienților și la prevenirea complicațiilor grave asociate bolilor renale.

Analize incluse în pachet:

Acid uric seric

55 lei

Creatinina serica

50 lei

Examen sumar urină+sediment

80 lei

Fibrinogen

80 lei

Hemoleucograma completă

100 lei

Rata de filtrare glomerulara

90 lei

Uree serica

50 lei

VSH

40 lei

Total preț analize

545 lei

Preț pachet: 435 lei