Pachet școală (7 - 12 ani) | Clinica Sante

Pachet școală (7 - 12 ani)

1610 MDL 1125 MDL

Pachetul complet de analize Școală pentru copiii cu vârste între 7 și 12 ani este esențial pentru menținerea sănătății și prevenirea bolilor. Prin intermediul acestui pachet, medicii pot diagnostica diverse afecțiuni și pot interveni în timp util pentru a proteja sănătatea copiilor.

Aceste analize acoperă o gamă largă de aspecte legate de sănătatea copiilor, inclusiv funcționarea sistemului cardiovascular, statusul imunitar, echilibrul electrolitic, sănătatea rinichilor și a ficatului, nivelul de colesterol și trigliceride din sânge, precum și posibile infecții parazitare.

Prin urmare, pachetul de analize vine în sprijinul depistării precoce a unor afecțiuni precum anemia, inflamații, infecții urinare, tulburări ale metabolismului calciului și fosforului, afecțiuni hepatice și parazitoze intestinale. Un astfel de demers preventiv și informativ poate contribui semnificativ la menținerea unei stări de sănătate optime și la promovarea unui stil de viață sănătos în rândul copiilor.

Pachetul complet de analize Școală pentru copiii de 7-12 ani reprezintă o investiție în sănătatea viitoare a copiilor, oferind părinților și medicilor informații valoroase pentru prevenirea și gestionarea afecțiunilor în stadii incipiente.

Analize incluse în pachet:

Hemoleucograma completa

100 lei

VSH

40 lei

Examen sumar urina+sediment

80 lei

Calciu ionic seric

65 lei

Calciu seric total

60 lei

Clor seric

60 lei

Fosfor seric

60 lei

Magneziu seric

60 lei

Potasiu seric

60 lei

Sideremie

60 lei

Sodiu seric

60 lei

Albumina serica

55 lei

Amilaza serica

50 lei

TGO / AST

50 lei

TGP / ALT

50 lei

Ascaris lumbricoides: Anticorpi IgG

150 lei

Toxocara canis: Anticorpi IgG

150 lei

Giardia Lamblia: Anticorpi IgG

160 lei

Colesterol seric total

50 lei

Trigliceride serice

50 lei

IgE seric

140 lei

Total preț analize

1610 lei

Preț pachet: 1125 lei